Marcel de Groot, Voice-Over

Sinds 1999 ben ik actief als voice-over voor diverse opdrachtgevers.

Zo sprak ik in het verleden talloze commercials in voor bv.: Duracell, Philadelphia, Wannadoo, Bank of Scotland, Mercedes-Benz, Opel, Renault, Mazda, Peugeot, BMW, Rennies, VSM, Lotto en nog heel erg veel meer.

Voor tv heb ik mijn stem geleend voor programma’s als: Help, Mijn Man Is Klusser, Holland’s Got Talent, My Big Fat Gypsy…, Hoe Schoon Is Jouw Huis?, Een Dubbeltje Op Zijn Kant, Dit Is Mijn Lijf, Say Yes To The Dress, en nog heel erg veel meer.

Voorbeelden Commercials

  1. Marcel-de-Groot-Mastercard 0:20
  2. Lotto_DEF-Stylomatic.1-1 0:58

Embed

Copy and paste this code to your site to embed.

Voorbeelden Televisie

  1. Klusser-1 0:50
  2. Hail-Caesar 0:20

Embed

Copy and paste this code to your site to embed.